🌱Met Verstegen voeg je echt wat toe!
Deze week hebben jonge chefs van het Koning Willem I College een geweldige rondleiding gehad bij Verstegen. Picoliers Rob van Giessen en Johan Lagerwaard namen de jonge talenten mee in de wereld van kruiden en specerijen – en wat een inspirerende ervaring was dat!
Met deze samenwerking laten we zien dat gezondheid in de keuken begint met smaakvolle keuzes. Door het toevoegen van kruiden en specerijen kunnen we met wereldse smaken een heerlijk en gezond menu samenstellen. Het draait niet alleen om koken, maar om de kunst van smaak. De Nierstichting wil graag deze jonge chefs inspireren om hoog op smaak te koken met minder zout, want gezondheid begint de in de keuken.
Drie maanden bezoeken deze jonge chefs verschillende smaakpartners van de Nierstichting, waarbij ze volop rondleidingen en proeverijen bijwonen. Al deze inspiratie nemen ze mee voor een bijzonder moment: op 26 november zullen ze een verrukkelijk zoutbewust diner samenstellen, boordevol wereldse smaken. Wat een mooie manier om jonge talenten te laten zien hoe veelzijdig smaak kan zijn, zonder zout!