NoRubbish en BBQVillage hebben de uitdaging opgepakt om de keuken zoutbewuster te maken. Samen met een groep jonge chefs in opleiding van het Koning Willem I College .

Samen meer smaak maken, minder zout gebruiken!

NoRubbish en BBQVillage hebben de uitdaging opgepakt om de keuken zoutbewuster te maken. Samen met een groep jonge chefs in opleiding van het Koning Willem I College hebben ze een geweldige masterclass Zoutbewust Barbecueën gegeven! Met deze masterclass laten we zien dat je met kruiden, specerijen en slimme kooktechnieken veel meer smaak kunt creëren – en dat zonder onnodig veel zout. Wil jij ook met je horecaopleiding aan de slag met ‘minder zout, meer smaak’? Meld je dan aan voor een zoutmodule, speciaal voor horecaopleidingen, in samenwerking met de Nierstichting!

Meer info? Check Chefs in opleiding. Of stuur een mail naar info@nierstichting.nl onder vermelding van “Smaakmakers”.